Cadeautip: Lingerie kopen

Het is altijd lastig om voor je geliefde het perfecte cadeau te vinden. Is het niet voor jullie jubileum, dan is het wel voor Kerst of Valentijn. Als je eens niet met een doos bonbons of een bos bloemen wilt aanzetten, dan moet je eens gaan kijken naar een mooi lingeriesetje. Vrouwen houden ervan! Én jij kunt er natuurlijk ook van meegenieten.

Het valt niet mee om zomaar het juiste model of de juiste maat te kiezen. Elk model heeft weer een andere pasvorm, en ohja: welke maat heeft ze ook alweer? Wij gaan je een handje helpen met het kiezen van de juiste lingerie om cadeau te doen. Ben je er klaar voor?

Tip 1: maak een foto van de bh-maat

Wil je zeker weten dat je de juiste bh koopt? Pak dan haar favoriete bh erbij en maak een foto van het maatlabeltje. Als je dat eenmaal hebt, dan is het in de winkel of online een stuk makkelijker om iets te vinden. Kun je geen label vinden in de bh? Dan zou ik snel doorgaan naar tip 2. 

Tip 2: neem haar mee shoppen

Als je het nu echt niet aandurft om iets voor haar te kopen, dan is het aanschaffen van een cadeaubon een hele goede optie. Koop een cadeaubon van een bepaalde waarde bij bijvoorbeeld een Hunkemöller. Geef deze op de speciale dag aan haar cadeau en zeg dat je maar al te graag mee gaat om iets moois uit te zoeken. Wedden dat ze dat heel leuk vindt? Dit is tevens een mooi moment om te achterhalen wat precies haar bh-maat is. 

Het perfecte cadeau

Je geliefde gaat geheid stralen als je haar eens verrast met een mooie lingerieset. Het is een mooi cadeau dat niet zomaar voor de hand ligt. Niet alleen zij, maar ook jij gaat er plezier van hebben. Daarom zeg ik bij deze; niet twijfelen, maar gewoon doen!