BH zonder beugel:
De top 5 beugelloze BH's

Van rugpijn tot algemene irritaties, er zijn ontelbaar veel redenen om het dragen van een beha te haten. Één van de grootste problemen waar iedereen – ongeacht de cupmaat – mee te maken heeft, is de vaak pijnlijke, knellende beugel. Of dit nu komt door de kwaliteit van de bh of dat je hem tot op het laatst hebt gedragen, er is niks zo vervelend dan wanneer de draad van een bh niet meer op zijn plek zit. En dus in je huid gaat prikken. De oplossing? Een beugelloze bh!

Laat de irritaties achter je

Laat alle frustraties achter je en stap over op een draadloze beha. Ook wel een beugelloze bh genoemd. Er zijn ontzettend veel mensen die een voorkeur hebben voor een bh zonder beugel. Dat er geen onderdraad in zit, wil niet zeggen dat de beha geen stevigheid biedt. De beha kan zelfs steviger zitten. Er zit namelijk minder rek in de stof, aangezien de cup uit meerdere delen is opgebouwd. De bh zonder beugel is uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar meer comfort. Van kleine en grote borsten tot borstvoedingsstijlen en kantopties. Er zijn op dit moment genoeg draadloze bh’s op de markt om jou tevreden te stellen. En om het je extra makkelijk te maken, hebben wij vijf mooie beugelloze bh’s van Hunkemöller voor je op een rijtje gezet. 

Let op: Als je kiest voor een beugelloze bh, zorg er dan wel voor dat de bh perfect past. Anders biedt de bh niet de perfecte steun die geboden zou kunnen worden, 

#1: Voorgevormde bh zonder beugel Sophie

Deze voorgevormde bh zonder beugel biedt comfort en is voor bijna iedere vrouw geschikt. Dit vanwege de volledige cup. Zoals je ziet heeft de bh een elegante uitstraling en zorgt voor het perfecte draagcomfort. De cups zijn afgewerkt met mooi kant. 

Extra handig: Deze bh is ook verkrijgbaar in grotere cupmaten (E+). 

#2: Voorgevormde longline bh zonder beugel Shiloh

Deze longline bh is een echte must have in je kleding! De bh is voorgevormd met gladde en zachte cups, waardoor hij extra comfortabel is. Tevens kunnen we ook zeggen dat dit een sexy bh is, dankzij het mooie gedetailleerde kant. 

Voordelen: Ook verkrijgbaar in grotere cupmaten (E+) én ook nog eens duurzaam. 

#3: Voorgevormde bh zonder beugel Bessie Pink Ribbon

Deze prachtige, vormgevormde bh is afgewerkt met een leuk patroontje en een kanten randje. Net zoals de rest van de bh’s zit deze ontzettend comfortabel, al komt deze bh met iets speciaals. Als je deze bh namelijk shopt, dan steun je Pink Ribbon met onderzoek naar borstkanker. Een mooie win-win. 

#4: Voorgevormde bh zonder beugel Mona

Ga je voor comfort, dan ga je voor de beugelloze bh Mona. De bh heeft geen kant of andere details, waardoor deze gemakkelijk te dragen is onder strakke kleding. De bh heeft een goede pasvorm en knelt nergens. Qua steun en hoe het eruit ziet is het net alsof er wel een beugel in zit. Je voelt amper dat je het aanhebt.

#5: Voorgevormde bh zonder beugel Lola

We kunnen heel simpelweg zeggen dat de Lola een good-looking beugelloze bh is. Met een leuke kanten rand en een strikje voorop wordt de bh helemaal afgemaakt. De naadloze, gladde cups zijn perfect onder strakke bovenkleding

Dit is ook interessant voor jou